Meistä

Lainani.fi lainapalvelun tarkoituksena on tehdä lainan hakemisesta helppoa ja löytää laina nopeasti kilpailukykyiseen hintaan. Palvelu on 100% ilmainen, eikä sinun tarvitse hyväksyä vastaanottamasi lainatarjousta.

Lainani.fi ei myönnä lainaa itse, vaan toimii yhteistyössä Etua:n kanssa, joka toimii yhteistyössä yli 20 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa. Jos hyväksyt lainatarjouksen, niin lainasi myöntää valitsemasi pankki tai rahoituslaitos.

Lainani.fi lainapalvelulla on yli 10 vuoden kokemus online-lainoista Pohjois-Euroopassa. Lainani.fi taustalla on yli 20 digitaalista asiantuntijaa ja on viimeisten 10 vuoden aikana auttanut yli 200.000 kuluttajaa löytämään oikean lainan.

Osoite

Lainani.fi
Vesterbrogade 149, Byg. 9, 5. sal.
1620 København V
Danmark
info@Lainani.fi

Autamme sinua mielellään, mikäli sinulla tulee lisäkysyttävää. Se voi olla mitä vain liittyen saamaasi markkinointiviestiin tai vaikka kysymyksiin lainoista. Ota yhteyttä lomakkeen kautta.

Me autamme sinua löytämään oikean lainan

1

Täytä hakemus

Täytä hakemus verkossa lomakkeen kautta.
Jotta pankit ja lainanantajat voivat käsitellä hakemuksesi sinun on oltava vähintään 20-vuotias, asua pysyvästi Suomessa sekä vähintään 850 € kuukausitulot.

2

Pankit ja rahoituslaitokset lähettävät tarjoukset

Palvelumme kautta tehdään vain lainahakemus, joka lähetetään useille pankeille ja lainanantajalle. Saat nähtäväksi rahoituslaitoksien lainatarjoukset jopa muutamassa minuutissa.

3

Tutustu ja valitse paras tarjous

Voit tarkastella kaikkia tarjottuja pankkejamme ja lainanantajiamme rauhassa ja valita sitten sinulle parhaiten sopivan lainatarjouksen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 30 päivää.

Lainani.fi lainapalvelu on sinulle aina maksuton

Lainani.fi lainapalvelun tarkoituksena on helpottaa sinua löytämään paras taloudellinen kumppani, joka lainaa rahaa mahdollisimman alhaisella korolla. Lainani.fi tarjoaa yhteyden lainanantajalle ETUA: lle, joka toimii yhteistyössä yli 20 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa. Palvelu on käyttäjälle aina maksuton, eikä sido käyttäjää mihinkään. Sinulla ei ole velvollisuutta hyväksyä lainatarjousta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Lainani.fi asiakaspalveluun.